Belle Tce

  • 2017
    Residential

This Waiheke Island retreat was a one off pre-fab project built by Box. The process for design was a little more unorthodox and much more thought out well before the build began. Making sure everything worked and fit on grid lines as the house was transported in 3x sections to the island from the mainland, as well as the separated visitors wing thats joined by decking to the house.
The brief for this project was to have a smart, sleek and simple interior that let the stunning views be the focal point and feature of the holiday home. Fresh white interiors with pops of birch ply feature throughout the house, as well as custom bunk beds with netting barriers for elements of excitement, whilst not being overpowering.

New Build, Box™
Finalist, Best Awards 2019 Residential Architecture

Kitchen Design, Samantha Elliot
Exterior Interior Design
Interior Design, Samantha Elliot